Alec Baldwin: Sådan en hysterisk lille bøsserøv


Alec Baldwin insisterer på, at han ikke er homofob og har udsendt en officiel undskyldning. Det er det foreløbige punktum for den seneste af Baldwins mange tirader.

Det hele startede, da han blev stiktosset, fordi en journalist skrev, at hans kone havde tweetet under James Gandolfinis begravelse.
– Jeg skal nok finde dig din lille hysteriske bøsserøv, jeg stikker min fod op i røven på dig, kom det arrigt fra Alec Baldwin.

Til Baldwins store forsvar skal siges, at hans kone Hiliaria Thomas faktisk ikke havde tweetet under Sopranos-stjernens begravelse.
LÆS OGSÅ: Sopranos-stjernen James Gandolfini død
– Det er forargeligt at en journalist fabrikerer sådan en løgn. Det trak opmærksomheden væk fra begravelsen, fra at vi skulle ære en så elsket mand som James Gandolfini, lød det senere fra Baldwin, da han var faldet ned på jorden igen.

Nu var Baldwins problem bare, at alle var mere interesseret i at høre, om han er homofobisk.
– Jeg er ikke homofob, jeg har arbejdet aktivt for at bøsser og lesbiske skulle have samme rettigheder som heteroseksuelle, måtte Baldwin sige. Samtidig udsendte han en officiel undskyldning, for at have sagt hysterisk lille bøsserøv.

Baldwin er dog ikke alene i verden. Hans kone ilede til hans hjælp:
– Jeg ville aldrig have giftet mig med en homofob. Næsten alle mine bedste venner er homoer. Lad min mand tale færdigt, når han bruger ordet bøsserøv.

Det har Baldwin dog ikke gjort … altså forklaret hvordan han mente ordet bøsserøv i den pænest mulige fortolkning.