Michael Jackson anklages for sexmisbrug – igen

Den nu 30-årige koreograf, Wade Robson var blot fem år gammel, da han mødte Michael Jackson. Fra han var 7-14 år besøgte han jævnligt Michael, og det var under disse besøg, han blev sexmisbrugt, påstår han. Han kræver nu penge fra popkongens dødsbo.
LÆS OGSÅ: Michael Jackson jagter handicappet barn
Michael Jackson blev i 2005 også anklaget for misbrug af børn. Michael blev frifundet, og et af de stærkeste vidner til hans forsvar var Wade Robson, som altså nu, otte år senere har vendt rundt på en tallerken og påstår det det modsatte.

– Wade modstod en meget aggressiv afhøring af anklageren. Han vaklede ikke det mindste, da han vidnede, at Michael Jackson absolut ikke havde gjort noget upassende. Det er absurd, han nu påstår det modsatte, siger advokaten Tom Mesereau, som forsvarede Michael under retssagen i 2005.
LÆS OGSÅ: Michael Jackson søger børnekor
Wade Robson selv fortæller, at han havde fortrængt hukommelsen af overgrebene. En hukommelsen som tilsyneladende er vendt fuldt tilbage. Anklageskriftet, som retten har valgt ikke må offentliggøres, skulle nemlig indeholde endog meget detaljerede beskrivelser af sex-overgrebene.