Justin Bieber: Kæmpe ravage for 15 minutter på natklub

Justin Bieber havde fødselsdag fredag den 1. marts. Det nu 19-årige pop-fænomen ville fejre sin fødselsdag på natklubben Cirque Du Soir i London, men det blev ikke lutter lagkage. Fans og fotografer havde fået nys om hans færden, og Justins måtte bogstaveligt kæmpe sig frem til natklubben.

Der var fans som skreg og råbte. Der blev skubbet og mast. Fotografer forsøgte at få billeder, og nogle fans råbte-sang happy birthday. Ifølge folk på stedet var klubbens sikkerhedsvagter, så ivrige for at hale Bieber indenbords, at de ligefrem kastede med de unge piger, der forsøgte at komme tæt på Justin.

Unge Bieber kom helskindet ind i klubben, men popstjernen syntes hurtigt at kede sig, i hvert fald forlod han klubben igen efter et besøg på bare 15 minutter. Og det var ligesom at spole en film baglæns. Råb, skrig og skubben, det tog 15 sikkerhedsvagter at eskortere Justin Bieber sikkert til hans bil.

Herefter blev Justin kørt rundt i London af hans sikkerhedsvagter i noget tid, men han havde tilsyneladende fået nok af natklubber. Aftenen endte med, at Justin stoppede på en MacDonalds.