Burritos leveret med drone

Du bestiller en burrito på dim smartphone. GPS’en sender automatisk en fil med din præcise position til en drones autopilot. Dronen bliver lastet med en buritto, der er pakket i et specialudviklet burrito-leverings-rør udstyret med faldskærm. Dronen flyver til din lokation og nedkaster den velsmagende last.

Burrito-bomberen er verdens første luftbårne madleveringssystem. En gruppe videnskabsnørder, der kalder sig Darwins Aerospace har udviklet dronen, der kan levere den lækre mexicanske specialitet i fugleflugtslinje.

Fastfood-spisende nørder fik tidligere på året en slem skuffelse, da nyheden om TacoCopter viste sig at være en grusom joke. På deres hjemmeside lovede det tilsyneladende nye Silicon Valley firma, at levere Tacos med en flyvende robot. Det spredte sig som en steppebrand blandt nørder og gadget-brugere, og TacoCopters site fik på rekord tid over 50.000 likes på Facebook – men det hele var en joke.

Det er burrito-bomberen ikke. Videnskabsnørderne fra Darwins Aerospace oplyser på deres hjemmeside, at den desværre ikke vil levere mad foreløbigt. De amerikanske luftmyndigheder, FAA har et generelt forbud mod kommerciel brug af ubemandede fly, men det vil formentlig ændre sig. FAA er blevet pålagt at lave bestemmelser om kommerciel brug af droner senest den 15. september 2015.