DERBY: Maskerede Brøndby-fans angriber FCK-sektion.


BRØNDBY – SØNDAG: Omkring en time før efterårets sidste derby, som blev spillet på Brøndby Stadion, tvang en gruppe maskerede personer sig adgang til den ene langside. Her lykkedes det dem at løbe helt ned i modsatte ende og indlede et angreb på de medrejsende FCK-fans ved at kaste antændt pyroteknik.

Som modsvar sprang en gruppe maskerede FCK-fans over deres afspærring og konfronterede de angribende Brøndby-fans, mens familier og andre almindelige tilskuere blev tvunget til at flygte fra deres pladser.

Politiet rykkede hurtigt ind i større antal og fik skilt de aggressive grupper ad. De blev dog mødt med kasteskyts i form af pyroteknik fra de medrejsende FCK-fans, hvor fem betjente blev ramt. Ingen af betjentene kom dog til skade.

Disse begivenheder fandt sted kort efter en episode lørdag, hvor en gruppe på omkring 30 FCK-fans var samlet på Glostrup Bodega og efterfølgende blev angrebet af en større gruppe Brøndby-fans. Under sammenstødet blev en enkelt FCK-fan ramt af en skarp genstand og måtte bringes på hospitalet.

På baggrund af de seneste hændelser udmeldte Divisionsforeningen i går, efter kampen, at der på ubestemt tid vil være forbud mod medrejsende udebanefans til opgør mellem Brøndby og FC København.