FESTEN SJOVERE Holder Halloween til fordel for Sport n Charity


Velkommen til en uforglemmelig Halloween-aften, når FESTEN SJOVERE inviterer til et spektakulært arrangement til fordel for Sport n Charity! Kom og vær med den 31. oktober fra kl. 17 til 20 på Kongevejen 83, 3000 Helsingør.

En (U)hyggelig Oplevelse

Haven vil være pyntet op i ægte Halloween-stil, og FESTEN SJOVERE har lavet en spændende og uhyggelig rute igennem haven, som vil skræmme både store og små. Så kom og få en (u)hyggelig aften hos FESTEN SJOVERE

Lækre Snacks til Gode Formål

Undervejs kan du forkæle dig selv med lækre snacks! Vi sælger popcorn og slushice til kun 10 kr., og alle indtægter fra salget går direkte til Sport n Charity. Hver krone, du bruger, hjælper med at støtte kræftramte børn i deres kamp for at genfinde glæden ved livet.

Natguffen Kommer forbi

FESTEN SJOVERE er også glade for at kunne præsentere Natguffen, som vil sørge for salg af lækre pølser og bøfsandwich. Så der er rig mulighed for at få stillet sulten, mens du nyder en aften fyldt med en masse (u)hygge.

Gør en Forskel

Deltagelse i dette arrangement betyder, at du ikke bare får en (u)hyggelig aften , men også bidrager til et vigtigt formål. Sport n Charity arbejder utrætteligt for at støtte børn og deres familier, der kæmper mod kræft.

Tag dine venner og familie med, kom klædt ud i dit bedste Halloween-kostume, og lad os sammen skabe en aften fyldt med (u)hygge