Danmarksrekord i knivstikkerier ved Nørrebro Station: 5 knivstikkerier her det seneste år


Arkivfotos

KØBENHAVN:
I dag, fredag den 4. oktober 2024, skete det 5. knivstikkeri ved Nørrebro Station indenfor 1 år.

Det er antageligvis – groft sagt – Danmarksrekord i antal knivstikkerier det samme sted indenfor 365 dage.

Her bringer Local Eyes en oversigt over disse fem knivstikkerier:
Torsdag den 12. oktober 2023 midt på dagen blev en 15-årig dreng knivstukket ved Nørrebro Station. Drengens tilstand var alvorlig.

Tirsdag den 24. oktober 2023 blev en 38-årig mand knivstukket ved Nørrebro Station omkring kl. 16:09. Der var en del blod nær krydset Nørrebrogade/Hyltebro, på den side af Nørrebrogade hvor stationen ligger.

Fredag den 2. februar 2024 om eftermiddagen blev en 15-årig dreng knivstukket ved Nørrebro Station.

Onsdag den 7. februar 2024 sidst på aftenen blev en 31-årig mand knivdræbt ved Nørrebro Station – det skete ved busstoppestedet på Nørrebrogade få meter fra Nørrebro Station, på den side af Nørrebrogade hvor stationen ligger.

I dag, fredag den 4. oktober 2024, blev en 18-årig mand knivstukket ved Nørrebro Station midt på formiddagen.

Alle de fem knivstikkerier ved Nørrebro Station indenfor de seneste 365 dage er beskrevet nærmere på LocalEyes dk, hvor der også er video og billeder fra alle de fem gerningssteder.

Knivstikkerierne er, som det fremgår af billederne, sket i både solskin og vintervejr. Og som det fremgår af oversigten er knivstikkerierne sket fra formiddag til sidst på aftenen – og ofrene er mænd imellem 15 og 38 år.

Oversigten bygger på de faktuelle oplysninger om de fem knivstikkerier, der er omtalt på LocalEyes.dk indenfor de seneste 365 dage.

Local Eyes har ikke kunnet fremsøge oplysninger om danske forbrydelser om, at der skulle have været knivstikkeri det samme sted hele fem gange indenfor 365 dage.

De fem billeder er fra de fem knivstikkerier.