NYE BILLEDER FRA BRAND I BALLERUP NATTEN TIL FREDAG


Kl. 00:46 modtager alarmcentralen en melding om brand i en parkeringskælder ved Blokhaven 35 i Ballerup. Da de første brandfolk ankommer til adressen, ser de tyk røg stige op fra parkeringskælderen. Derfor vælger man at tilkalde flere brandstationer, både fra Beredskab Øst og Hovedstadens Beredskab.

Mens politiet evakuerer beboere fra de overliggende boliger, går brandfolkene i gang med at slukke ilden. I flere timer arbejdes der på stedet for at få kontrol over branden. I alt var 6 biler involveret i selve branden, mens 14 biler blev sodskadede og dermed ødelagt. Parkeringskælderen har taget større skade.

En fra det rådgivende ingeniørfirma KNAS.DK blev tilkaldt for at vurdere skaderne på bygningskonstruktionen for at sikre, at beboerne kunne komme ind i deres lejligheder, og at konstruktionen ikke var så medtaget af branden, at det ikke kunne lade sig gøre. Beboerne fik lov til at komme ind.

Derudover blev et skadeservicefirma tilkaldt. Brandstedet skal nu undersøges for at fastslå, hvordan branden er opstået.