Knivdrab: Politi med kriminalteknikere er fortsat massivt til stede i Valby


KØBENHAVN:
—–
Opdatering, tirsdag aften:
Københavns Politis anklagere på X kl. 18:29:
-Grundlovsforhøret er nu slut, og de fem personer er blevet løsladt af dommeren. De er fortsat sigtede, og efterforskningen af sagen fortsætter.

—–

Opdatering, tirsdag formiddag:
Københavns Politi på X kl. 08:56:
-I drabssagen fra Valby har vi anholdt fem personer i alderen 18-26 år. De bliver fremstillet i Dommervagten i Københavns Byret kl. 11.30 sigtet for drabet, der fandt sted natten til søndag.
-De fem personer blev anholdt i går og blev i morges fremstillet i grundlovsforhør, hvor deres anholdelser blev opretholdt.
Ved grundlovsforhøret kl. 11.30 vil der blive begæret lukkede døre, og vi har derfor pt. ikke yderligere oplysninger.

Kl. 09:01:
-Nærpolitiet vil i løbet af dagen være til stede med tryghedsskabende patruljer i området ved Kulbanevej. Man er velkommen til at tage kontakt, hvis man har spørgsmål eller er bekymret. Man kan finde det direkte nummer til sin lokale nærbetjent på dinbetjent.dk.

—–

Opdatering, kl. 14:00:
Københavns Politi på X kl. 14:00:
-Som følge af nattens knivstikkeri ved Kulbanevej er den person, som blev stukket med kniv, afgået ved døden på grund af sine skader. Der er tale om en 17-årig dansk dreng. De pårørende er underrettet. Der er pt. ikke anholdt nogen mistænkte i sagen.
-Vi efterforsker fortsat sagen massivt, og vi er stadig tilstede omkring gerningsstedet, hvorfor der vil være afspærringer et stykke tid endnu. Vi kan lige nu hverken be- eller afkræfte, om sagen er banderelateret, men det indgår som en del af efterforskningen.
-For at genskabe trygheden for borgerne i området er vi også tilstede med nærpoliti i eftermiddag, ligesom vi meget gerne hører fra vidner, som har set eller filmet noget til brug for sagen. Vi kan kontaktes på 1-1-4.

—–

Politi er fortsat massivt til stede på Kulbanevej i Vigerslev i Valby – med 3 kriminalteknikere – efter kl. 09:30 søndag formiddag, mere end 7 timer siden gerningstidspunktet for knivstikkeri.