Voldsom brand i autoværksted


Lørdag aften kl.22:40 modtog Beredskab Øst en melding om en naturbrand på Virumgårdsvej I Lyngby, men da brandfolkene ankom til stedet, måtte de straks slå “stor alarm”! Det skyldtes, at der ikke var tale om en naturbrand, men derimod flere bække, der brændte, og ilden havde spredt sig til en nærliggende bygning. Branden spredte sig hurtigt. Brandfolkene iværksatte flere B/C-angreb, og da brandfolk fra stationerne i Gladsaxe, BAllerup og Gentofte, med assistance fra Nordsjællands Brandvæsen, ankom, begyndte man at lave flere indsatser fra forskellige sider. Man nåede at standse branden, så den ikke spredte sig til et lagerhal og hovedbygningen.

Man mener, at branden kan være påsat, da nogle personer er blevet set løbe fra stedet, men det skal Nordsjællands Politi nu undersøge. Politiet betragter nu stedet som et gerningssted.

Da branden er slukket, kan brandfolkene pakke sammen, og Hjemmeværnspolitiet blev tilkaldt for at bevogte området, indtil brandteknikere kunne ankomme og undersøge gerningsstedet. Ingen kommer noget til ved branden