Politiet angrebet af Brøndby-fans efter derby 1. sep. – Justitsministeren reagerer


KØBENHAVN:
—–
Opdatering, den 12. september:
Justitsminister Peter Hummelgaard har indkaldt Divisionsforeningen, Brøndby IF, FCK, supportgrupper, DBU og Danske Fodboldfans til et møde i dag, torsdag den 12. september. På mødet skal man blandt andet drøfte, hvordan klubberne i højere grad kan tage ansvar for, at der ikke opstår situationer, som dem man så i weekenden (den 1. september, red.). Dette skrev Justitsministeriet i en pressemeddelelse den 4. september.

—–

Opdatering, mandag eftermiddag:
Ekstra Bladet skriver bl.a. dette mandag eftermiddag:
-Hvis ikke der er nogen fra den modsatte fraktion at gå i flæsket på, så kan man jo gå i flæsket på politiet. Vi havde derfor desværre i går 12 tilfælde af det, vi kalder vold mod tjenestemand. Altså hvor vores kolleager enten bliver slået, sparket eller får kastet ting mod sig, lyder det fra Peter Dahl (Københavns Politi) til Bold.

—–

Ballade efter derbyet i Parken:
Brøndby-fans kastede romerlys efter kampklædt politi ved Parken omkring kl. 16:30.
Billedet og videoklippene er fra denne hændelse.

Ekstra Bladet skriver bl.a. dette herom:
-Brøndby tabte 1-3 i Parken, og efter kampen har der været ballade med nogle af udeholdets fans.

– En større gruppe Brøndby-tilhængere angreb politiet i Fælledparken nede ved Gunnar Nu Hansens Plads.

– De skød fyrværkeri over i hovedet på os og forsøgte at komme videre – formentlig over mod Haraldsborg, der jo er et kendt FCK-tilhørssted, fortæller politiinspektør Tommy Laursen til Bold.

(Billede og video af hændelsen Brøndby-fans kastede romerlys efter kampklædt politi ved Parken omkring kl. 16:30 søndag den 1. september.)