31-årig Durumbar-ejer dømt for voldtægt af 14-årige pige


Arkivfoto

KØBENHAVN:
Statsadvokaten i København skriver følgende på X kl. 16:44:
-ØLR (Østre Landsret, red.) har stadfæstet en dom på 4½ års fgsl (fængsel, red.) og udvisning til en nu 31 årig afghansk mand for voldtægt og andet seksuelt forhold mod en 14 årig pige, som han havde ansat i sin fastfood bar ved Nørreport. Retten lagde vægt på den 31 åriges fysiske og psykiske overlegenhed.
——

Gerningsstedet var Durumbar på Nørregade 53 – og gerningsmanden er den tidligere ejer af Durumbar på Nørregade 53, som ifølge CVR-registret er Fareed Qarar Safi fra Værebroparken.

KøbenhavnLIV omtalte i forgårs sagens strafbare forhold således:
-Voldtægten fandt sted sidste år, hvor pigen var mødt ind på sin første vagt i durumbaren.

Da hun var i gang med at skifte til arbejdstøj og stod iført bukser og BH, blev hun antastet af Fareed Qarar Safi med seksuelle kommentarer og spørgsmål, som eksempelvis om: -hun havde prøvet at sutte før.

I forlængelse af de krænkende kommentarer overtalte han pigen til samleje, blandt andet ved at udnyttet sin fysiske eller psykiske overlegenhed, mens pigen var i en tilstand af chok.

Efterfølgende skulle de begge have arbejdet videre i durumbaren, men inden vagten sluttede skulle manden angiveligt have udsat pigen for endnu et overgreb ved at tvinge hende til at udføre oralsex på ham, skrev KøbenhavnLIV.

(Arkivfotos, Durum Bar på Nørregade 53, den 7. februar 2024.)