Brand i Skatteministeriet


KØBENHAVN:
Der har været brand i Skatteministeriet, ved Københavns Havn, midt i København – overfor Den Sorte Diamant (Det Kongelige Bibliotek).

Kl. 10:58 skrev Københavns Politi dette på X:
-Vi er, sammen med @HBeredskab, på Nicolai Eigtveds Gade, hvor der er udbrudt brand i en bygning. Den og de omkringliggende bygninger er ved at blive evakueret. Vi melder ud her, når vi har mere.

Kl. 11:34 skrev politiet dette på X:
-Meldingen fra @HBeredskab er, at branden nu er under kontrol, og at efterslukning er i gang. Vi er fortsat på stedet, og der vil være spærret af i området i noget tid endnu.

Hovedstadens Beredskab skrev dette på X kl. 11:01:
-Vi er ankommet til kraftig røgdudvikling fra taget på Nicolai Eigtvedsgade. Opdatering følger fra stedet.

Kl. 11:56 skrev Hovedstadens Beredskab dette:
-Tagbranden i Skatteministeriet er under kontrol. Vi iværksatte en stor indsats ved ankomst, for at standse brandudbredelsen og dæmpe branden – det lykkedes. Lige nu arbejdes der på efterslukning og håndtering af den vandskade slukningsarbejdet desværre har medført.

Kl. 12:53:
-Vi arbejder fortsat med efterslukning af tagbranden i Skatteministeriet. Det lykkedes at standse brandudbredelsen hurtigt. Vi havde klargjort til større indsats, med vandforsyning fra havnen mv. Det blev ikke aktuelt. Kommandostade og indsatsledelse etableret sammen med @KobenhavnPoliti, godt samarbejde som altid!