Lars Løkke i bådulykke i København i dag


KØBENHAVN:
Lars Løkke Rasmussen (fmd., Mod.) skriver dette på facebook kl. 16:12:
-Kalenderen her været fyldt de sidste mange uger, så dejligt med en tur i Københavns havn i et par fritimer her på valgdagen med bl.a. min datter og et par af vores ansatte, som har knoklet døgnet rundt i l a n g tid.

Desværre kom vi lidt galt afsted, da båden pga forhøjet vandstand kom til ‘at hænge’ under en af broerne, som vi normalt ellers altid glider glat under. I forsøget på at vrikke den fri, fik Lisa hovedet i klemme mellem bro og båd – og jeg fik skamferet hånden for at holde båden, så det ikke gik helt galt for hende.

Lisa måtte en tur forbi Rigshospitalet for lige at blive scannet. Hun er heldigvis efter alt at dømme ok, men er pænt hævet og har hudafskrabninger. Selv slap jeg med en hævet hånd.

‘Hvad kommer det mig ved’, kan du spørge. Ikke en dyt, men nu står der en journalist uden foran det sted, jeg befinder mig, som har opsnappet ‘historien’ … og så kan jo lige så godt skrive den selv.