65-årig mand dræbt på motorvejen: Bilist stak af fra ulykken


NÆRUM: En 65-årig mand blev onsdag aften dræbt på stedet, da han af ukendte årsager bevægede sig rundt på Helsingør Motorvejen til fods.

Bilisten kørte fra stedet, men blev senere fundet. Bilistens bil skal være blevet beslaglagt til sagen.

Der blev onsdag aften klokken 21.25 slået alarm om personpåkørsel på Helsingørmotorvejen ved afkørsel 14 i Nærum.
Nogle minutter før havde politiet også modtaget opkald om en person til fods på samme sted.

Ifølge kilder blev den 65-årige mand påkørt og slynget 10-15 meter væk, bilisten der ramte den 65-årige fodgænger fortsatte sin kørsel uden at stoppe op.

Politi, ambulancer, akutlæge og redningsmandskab var hurtigt fremme på stedet, hvor det dog var tydeligt at den 65-årige mand var dræbt på stedet.

Nordsjællands Politi oplyser at de pårørende er underrettet om det tragiske dødsfald.

Teknikere samt bilinspektør blev rekvireret til stedet, hvor det var muligt for politiet at holde en vognbane åben for den nordgående trafik under sikring af sporene på uheldsstedet.

Der er pt. ikke nogen forklaring på hvorfor manden gik ude på motorvejen til fods, der er dog knap 80 meter fra uheldsstedet og frem til en buslomme som benyttes af busserne til af- og påsætning af passagerer i Nærum, langs motorvejen.

Betjente fra Nordsjællands Politi fik relativt hurtigt fundet frem til bilisten der havde ramt den 65-årige mand. Her er bilen blevet beslaglagt til de videre tekniske undersøgelser.