(ARKIV) Kvinde angreb politi- og brandfolk ved gårdbrand


GRÆSTED: Der blev omkring kl. 20 slået alarm til 1-1-2 om ildløs i en landejendom på Sodemarksvej ved Esrum.

Ved brandvæsnets ankomst blev en af brandfolkene overfaldet af en kvinde på stedet, idet hun slog ud efter brandmanden, den samme skæbne overgik mindst en politibetjent på stedet som blev ramt af flere slag fra den voldsomt opkørte kvinde.

Hvad der var årsag til kvindens tilstand er ikke klart, men både politiet, akutlæge og ambulanceredderne brugte meget langt tid og en stor tålmodighed omkring kvinden, som man endte med at få nogenlunde ro på, hvorefter hun kom i en bevis-dragt uden større drama.

Hun blev kørt væk fra stedet i en ambulance med politieskorte, hun var tydeligt fysisk uskadt og årsagen til den voldsomme fremfærd er ukendt.

På stedet brændte det voldsomt ved brandvæsnets ankomst, men i løbet af knap 30 minutter var ilden slået ned og havde alene ramt en lejlighed på ejendommen, hvor alle øvrige beboere var evakueret.

Det stod klart at der er mistanke om en påsat brand, og omkring kl. 22.15 blev Politihjemmeværnet rekvireret til afspærring af stedet, hvilket betyder at man anser det for et gerningssted.

Hvad der så præcist skete på stedet er endnu ukendt.