Så voldsomt var det: Fem børn og seks voksne i trafikulykke


FREDERIKSVÆRK: Tre biler med ialt 11 personer, hvoraf de fem var børn, var fredag aften kl. 21.25 involveret i en voldsom ulykke i Frederiksværk.

Den voldsomme trafikulykke skete på Hundestedvej i Frederiksværk, og blev tilsyneladende udløst da en mindre personbil blev påkørt bagfra, hvilket fik føreren af en større personbil til at ryge over i modsatte vognbane og her kollidere frontalt med en modkørende mindre varevogn.

De to biler blev begge deformeret voldsomt, og en massiv udrykning blev afsendt til stedet i form af adskillige politipatruljer, brandkøretøjer fra Hundested og Frederiksværk, lægehelikopter, lægebil og et ukendt antal af ambulancer samt mindst en sygetransport.

Efter frigørelse af de kvæstede personer blev en fløjet direkte til RH Traume med helikopter, mens flere blev kørt ind med ambulance til RH Traume i København.

Hvordan de mange personer har været fordelt i de forskellige biler er ikke kendt, herunder om alle benyttede sikkerhedsseler/autostole.

Meldingerne fredag aften lød på at mindst to personer var i kritisk tilstand, lørdag formiddag er meldingen fra Nordsjællands Politi at ingen personer er omkommet i forbindelse med ulykken.

Politiet rekvirerede bilinspektør og teknikere til at undersøge ulykkesstedet, det betød at der var fuldstændig spærret på Hundestedvej i begge retninger frem til omkring kl. 02.30, natten til lørdag.

Her fik bjærgningskøretøjer fjernet de smadrede køretøjer, som alle skal være bragt ind til nærmere teknisk undersøgelse, og brandvæsnet kunne så rengøre uheldsstedet for vragrester, olie, og andet fra de smadrede biler hvorefter vejstrækningen kunne genåbnes.