Flere butikker har fået smadret deres ruder i Korsør


Hej.

Flere butikker i Korsør har natten til mandag fået smadret flere af deres ruder, angiveligt begået af en hætteklædt mand med en hammer.

Det er blandt andet Korsør Hvidvarecenter på hjørnet af Havnegade og Brogade i sydbyen, og den nu lukket Twenty Twoo Tattoo på Halskovvej på Halsskov i Korsør.

Ifølge et opslag i den lokale Facebook gruppe “Korsør Lige Nu – For Alle” skulle hærværket have fundet sted først på natten til mandag, hvor et vidne angiveligt skulle have set en hætteklædt mand med en hammer forlade stedet. Det fremgår det af opslaget på Facebook.

Også en rude til det gamle apotek i Algade i Korsør har indenfor den seneste tid fået smadret en rude i døren, ligesom det for få dage siden, fremgik af et opslag på Facebook, at en familie om natten havde fået smadret en rude i deres private hjem.

Også flere beboere i Jens Baggesensgade skriver på Facebook at de gennem den seneste tid er blevet chikaneret af personer som hamrer på deres vinduer.

Det vides dog ikke om der er nogen sammenhæng mellem hændelserne i Korsør, ligesom det endnu ikke har været muligt at få en kommentar fra politiet.

/LocalEyes/