Dumper bragede ind i bygning i Korsør


Chaufføren i en dumper, mistede onsdag morgen herredømmet over sin dumper, hvorved den bragede ind i en bygning på Halskovvej i Korsør.

Uheldet skete i krydset ved Dyrehovedgårds Alle, hvor føren af endnu uvisse årsager, mistede herredømmet og ramte en mindre personbil bagfra, inden den fortsatte ind i en to etagers bygning.

Lejligheden hvor dumperen bragede gennem væggen, er ved at blive renoveret og en maler var derfor igang med at male da ulykken skete. Det oplyser en anden beboer i ejendommen til LocalEyes.dk

Ifølge hende, måtte maleren kaste sig baglæns, men blev alligevel ramt af nogle murbrokker fra væggen, og er derfor blev sendt til kontrol på skadestuen. Det oplyser hun overfor LocalEyes.dk

Umiddelbart er ingen kommet alvorligt til skade ved ulykken, men huset har dog fået så store skader ved sammenstødet, at det er i fare for at styrte sammen. Det skriver TV2-Øst.

Ved middagstid onsdag er skadeservice fortsat på stedet, hvor de arbejder på at få afstivet og sikret huset fra at falde sammen.

/LocalEyes/