Smidstrup Strandvej spærret i timevis af væltet træ


SMIDSTRUP: Et væltet træ spærrede mandag eftermiddag Smidstrup Strandvej ved nr.113, og mange trafikanter måtte søge alternative ruter forbi stedet.

OBS: Der er kort før kl. 16 blevet genåbnet på stedet, og man kan igen passere stedet.

Gribskov Beredskab arbejdede længe på stedet, hvor et stort træ var knækket i to stykker og den ene del var styrtet ned over vejbanen.

Træet havde to store stammer, og det var den ene der var knækket løs og som var styrtet ned – men den flække som var efterladt gik hele vejen igennem den anden stamme, og vurderingen blev at der var meget stor fare for at den anden del også ville styrte ned – og så måtte Gribskov Beredskab på arbejde.

Området kunne ikke passeres på nogen måde grundet stor nedstyrtnings fare på stedet, hvor også brandfolkene holdt sig på afstand.

Strandvejen var spærret i den ene ende af en stor skiltevogn fra Falck, og den anden ende blev afspærret med en tankvogn og indsatslederens bil.

Grundet nedstyrtningsfaren blev der rekvireret en stigevogn fra Frederiksborg Brand & Redning i Hillerød, idet Gribskov Beredskabs egen stige er på værksted, den ankom omkring kl. 14.45 og herefter gik det stærkt på stedet.

Det nedstyrtningstruede træ fik først skåret en masse grene af så faldet kunne kontrolleres, og herefter skåret ned i mindre stykker, og så snart træet var skåret ned blev der hurtigt fjernet grene og stammer fra vejbanen, som også blev fejet ren.

Herefter kunne strækningen genåbnes omkring kl. 15.50.