ARKIV: Nordsjællands Politi lukker rocker- og bandetilholdssteder


KVISTGÅRD: Den verserende konflikt mellem to grupperinger i rocker- og bandemiljøet betyder nu, at Nordsjællands Politi lukker to rocker-/bandetilholdssteder i politikredsen.

For at forhindre at den verserende konflikt mellem to grupperinger i rocker- og bandemiljøet udvikler sig yderligere og for at skabe tryghed for beboerne i områderne, har Nordsjællands Politi besluttet at lukke to rocker-/bandetilholdssteder i politikredsen. Det sker i medfør af lov om forbud mod ophold i bestemte ejendomme – bedre kendt som rockerloven.

”Vores nærhed til København og de voldsomme hændelser, som har udspillet sig der, har betydet, at vi gør, hvad vi kan, for at medvirke til at konflikten ikke udvikler sig yderligere. Borgerne i de berørte områder og i hele politikredsen skal kunne være trygge, og derfor har vi besluttet at lukke de to tilholdssteder,” siger politiinspektør Svend Foldager, Nordsjællands Politi.

Der er tale om følgende adresser:

• Oldenvej 17, st.tv. 3490 Kvistgård.
• Ved Klædebo 14, lejemålene/camp 6 og 11, 2970 Hørsholm.

Video I artiklen er fra stedet i Kvistgård.

Lukningerne betyder, at det i perioden fra i dag den 12. september 2023 kl. 15.30 til foreløbig den 26. september kl. 15.30 er forbudt at opholde sig på de to adresser.