Knivstikkeri i Allegade – offer udenfor livsfare


HORSENS: Sydøstjyllands Politi har dagen derpå oplyst følgende på mediet ‘X’;
34-årig mand anholdt for knivstikkeri i Horsens

I går aftes blev en 42-årig mand fra Horsens stukket med kniv i Allegade i Horsens. Den 42-årige har ikke været i livsfare. Sydøstjyllands Politi har anholdt den formodede gerningsmand.

Sydøstjyllands Politi modtog en anmeldelse om et slagsmål i Allegade i Horsens omkring kl. 18.00. Flere patruljer blev herefter sendt til stedet, og området ved Allegade og Rædersgade blev afspærret. Hundepatruljer og kriminalteknikere undersøgte grundigt området og foretog tekniske undersøgelser, inden afspærringen blev ophævet igen ca. kl. 22.30 i går aftes. 

Den formodede gerningsmand, en 34-årig mand fra Horsens, blev anholdt kort efter af politiet i nærheden gerningsstedet. Han er sigtet for forsøg på manddrab, og han vil senere i dag kl. 11.30 blive fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Horsens. Det er politiets opfattelse, at de to mænd kendte hinanden i forvejen, og at der er tale om en isoleret uoverensstemmelse mellem de to.

Sydøstjyllands Politi fortsætter nu efterforskningen for blandt andet at klarlægge hændelsesforløbet, og hvad der måtte ligge til grund for knivstikkeriet.

Sydøstjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere informationer som kan deles med offentligheden.