19-årig forsøgte at stikke af fra fartkontrol – og kørte galt


    En 19-årig mand fra Helsinge forsøgte onsdag at stikke af fra en fartkontrol i Allerød i Nordsjælland, han kørte hurtigt galt og forsøgte derefter at løbe fra politiet.

    Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

    Den 19-årige mand fra Helsinge blev taget med en hastighed på 120 km/t, hvor der må køres 90 km/t. Han blev vinket ind til siden, men inden betjenten nåede at snakke med ham, trykkede han speederen i bund og stak af.

    Den 19-årige kørte kort efter galt. Han mistede kontrollen over bilen og ramte autoværnet i venstre side af vejen, hvorefter bilen var kørte på tværs over vejbanen og ind under autoværnet i højre side.

    LÆS OGSÅ: Stak af på motorcykel med 220 km/t – politiet opgav jagten
    Lysten til flugt var dog bevaret, så den 19-årige mand forsøgte at løbe fra uheldsstedet, men betjentenes kondi var bedre end hans, så han blev hurtigt løbet op.

    Årsagen til den 19-årige mands flugt viste sig ikke overraskende at være et manglende kørekort. Han var frakendt retten til at køre bil, og derfor forsøgte han at stikke af.

    Han er nu sigtet for at køre for stærkt, stikke af fra politiet og kørsel uden kørekort.

    Han skal formentlig også til at finde en pose penge frem, idet den smadrede bil var en han havde lånt og som derfor formentlig ikke vil blive dækket af forsikringen