Fodboldfans efterlader sig et spor af hærværk og affald på Vesterbro

Søndag eftermiddag skulle Brøndby spille kamp mod FCK i Parken på Østerbro. Ved middagstid samlede op mod 1000 brøndbyfans på Halmtorvet.

Like localeyes.dk på Facebook

De mange fans drak igennem og lavede en masse larm med kampråb og smedesange om FCK.

LÆS OGSÅ: Brøndbyfans hærgede Halmtorvet
Flere butikker fik sat klistermærker på deres ruder og langs ruten fra Halmtorvet til Dybbelsbro Station, hvor de tog toget mod Parken, var der et sneglespor af affald med knuste flasker og tomme dåseøl.

LÆS OGSÅ: Brøndbyfans hærgede Halmtorvet
Springvandet på Halmtorvet var fyldt op med affald. En cafe fik nogle af sine stole ødelagt. Selv græskarene i Superbrugsen fik et klistermærke påsat, hvor der stod: Hader FCK.

LÆS OGSÅ: Brøndbyfans på vej mod Parken
I maj måned var Halmtorvet på Vesterbro også samlingssted for vilde brøndbyfans. Der fik flere cafeer smadret deres stole og borde. Cafe-ejerne klagede over, at de ikke var blevet advaret på forhånd, så de kunne undgå at stille deres stole og borde ud.

LÆS OGSÅ: Brøndbyfans på vej mod Parken
I maj måned blev et loppemarked på Onkel Dannys Plads nærmest lammet af de mange hærgende brøndbyfans, som fyldte hele Halmtorvet. Flere boder på loppemarkedet klagede over, at kunderne blev skræmt væk.

LÆS OGSÅ: Brøndbyfans efter nederlag i Parken
Local Eyes var i kontakt med en cafe på hjørnet af Skelbækgade og Halmtorvet, som heldigvis var blevet advaret om at der kom 1000 råbende brøndbyfans forbi. Cafeen havde fjernet deres bænke og borde. Og lige så snart de mange fodboldfans var gået, blev borde og bænke straks sat ud igen.