PRM / ELLE Awards 2023: Her er vinderne

  Pressemeddelelse fra Aller Media

  Awardshowets flotte omgivelser var endnu engang skabt af Darling Creative Studio og eventbureauet ALIVE. Aftenen bød desuden på underholdning af den populære duo Signe Lindqvist og Iben Hjejle, samt musikalske optrædener af de talentfulde Bathsheba, Drew Sycamore og Ericka Jane. Aftenens værter var traditionen tro modeekspert Uffe Buchard og chefredaktør for ELLE i Danmark, Cecilie Ingdal.

  Til at overrække prisen for Årets Designer var der blandt andet fornemt besøg af Netflix-stjernen Lily Collins, der kunne give prisen til Caroline Engelgaar, der for to sæsoner siden overtog chefdesigner-stolen i Mark Kenly Domino Tan efter grundlæggeren selv, løb med prisen. Margrethe Vestager fik æren af at give prisen for Årets Præstation til Stine Goya, og sidste års vinder af Vi Unge-prisen, Nagin Ravand, gav selvsamme pris til dette års vinder, Milo Kinnock, der blev lykønsket af sin mor, Helle Thorning-Schmidt.

  ELLE-prisen gik i år til Pernille Teisbæk, der som Danmarks største modeinfluencer i den grad har vist, at man både kan have en succesfuld international karriere, være mor til fire og en inspirationskilde for mange.

  I alt blev der uddelt 12 priser samt ELLE-prisen, og dansk modebranches mest toneangivende stemmer og personligheder var samlet for at hylde dette års vindere.

  ELLE Awards 2023 løb over stablen fredag den 22. september i Aller Medias domicil på Havneholmen.

  “For præcis 15 år siden udkom ELLE i Danmark for første gang og det stod hurtigt klart for os, at vi med en titel, der betyder ‘hende’ var – og fortsat er – forpligtet til nysgerrigt at afsøge grænser, snitflader og se muligheder. Mode stikker så meget dybere end tøj, og vi har i 15 år fokuseret på at fortælle historier, der bare måtte fortælles, vist mode, der inspirerer, rører og flytter læserne. Vi har skrevet om skønhed, der nytter og ikke mindst om mennesker, der bevæger. Det er vi utroligt stolte af,” siger chefredaktør for ELLE i Danmark, Cecilie Ingdal, og fortsætter:

  “Med dette års ELLE Awards, har vi gennem de sidste 10 år overrakt 146 statuetter. Priser som hver og én har betydet noget for ELLE. De er givet til dem, der har gjort en forskel for os. Stort og velfortjent tillykke til alle vinderne af ELLE Awards 2023 – også til alle de nominerede. Og stor tak til alle, der var med til at skabe rammerne for denne særlige jubilæumsaften.”

  Vinderne af ELLE Awards 2023:

  ELLE-prisen: Pernille Teisbæk

  Årets nye navn: Forza Collective

  Årets stemme: A Seat At The Table

  Årets modebegivenhed: (di)vision

  Årets designer: Caroline Engelgaar for Mark Kenly Domino Tan

  Årets skønhedsbrand: Rudolph Care

  Årets brand: Tekla

  Årets samarbejde: Cecilie Bahnsen x Asics

  Årets smykkebrand: Sophie Bille Brahe

  Årets kreative: Kasper Andersen

  Årets ansvarlige: Røde Kors

  Årets præstation: Stine Goya

  Årets unge-pris: Milo Kinnock

  Læs mere om ELLE Awards 2023 og vinderne på elle.dk

  Kontakt:

  Kommunikationschef Karen-Sofie Brunse

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/release/13725216?publisherId=13560882&lang=da

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **