PRM / Eventyrlig Mumi-julekalender til glæde for dig og verdens mest udsatte børn

  Pressemeddelelse fra UNICEF Danmark

  Produktnyt 22.09.2023

  Med Mumi-julekalenderen inviteres danskerne ind i Tove Janssons eventyrlige univers, som mange vil genkende fra deres egen barndom. Samtidig er julekalenderen med til at sikre hjælp til de børn, der har allermest brug for det ude i verden.

  Som den populære Mumitrold selv ville sige, “Livet er som en skål fuld af kirsebær” – og om end der ikke gemmer sig kirsebær eller chokolade bag hver af julekalenderens 24 låger, så gemmer der sig 24 gode anledninger til at tale om nødhjælp hjemme i stuerne. Bag hver låge findes der et eksempel på den nødhjælp, som UNICEF sender ud i verden for at hjælpe børn i nød, f.eks. vandrensningstabletter til børn i lande, hvor rent drikkevand ikke er en selvfølge. Hver dag dør omkring 1000 børn under fem år på grund af sygdomme forårsaget af beskidt vand.  

  Dekorativ julekalender produceret med omtanke for miljøet

  Julekalenderen er produceret i Danmark og bærer både FSC-certificering og Svanemærket, så du med god samvittighed kan åbne en ny låge hver dag. Julekalenderen giver samtidig mulighed for hyggelige og lærerige samtaler med børn eller børnebørn omkring UNICEFs arbejde for verdens børn. Der vil både være billeder og tilhørende tekster bag hver låge, som beskriver, hvilke donationer, der gives den enkelte dag.

  Køb julekalenderen hos Shop.unicef.dk, så længe lager haves.

  Gå ikke glip af chancen for at bringe lidt Mumi-magi ind i din jul og støtte et godt formål på samme tid! Mumi-julekalenderen kan købes på Shop.unicef.dk til 99 kr. inkl. moms. Den kan købes fra den 1. november, og leveres indenfor 3-5 hverdage.

  Glædelig Mumi-jul!

  Kontakt:

  Kampagnemedarbejder Katja Lauritzen. Tlf. 30315126, mail: klauritzen@unicef.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/release/13726170?publisherId=12059177&lang=da

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **