PRM / 3F Horsens og Omegn sikrer over seks millioner kroner til medlemmerne i årets første otte måneder

  Pressemeddelelse fra 3F

  Sagerne er primært baseret på, at en række virksomheder har måttet erklære sig konkurs. Det er noget, der har skabt udfordringer for medlemmerne, der har krav på deres løn, feriepenge, pension og andre fordele i henhold til de gældende overenskomster.

  “Vi er selvfølgelig yderst tilfredse med, at vi har været i stand til at hjælpe vores medlemmer komme igennem den her svære tid, og at de har fået den kompensation, som de har fortjent,” siger Henrik Nordby Tode, brancheansvarlig for Byggegruppen i 3F Horsens.

  Heldigvis har Lønmodtagernes Garantifond (LG) været der for at støtte medlemmerne, imens 3F Horsens og Omegn nøje har kunne behandle sagerne.

  Lønsager er en central del af Byggegruppens daglige arbejde, og der tilbydes løntjek til medlemmerne for at sikre, at de får det, de har krav på.

  “Vi kan desværre se, at lærlinge ofte er overrepræsenteret i sager om lønfejl. Derfor er det vigtigt, at arbejdsgivere bruger mere tid på at forstå og overholde lønforholdene for lærlinge.”

  “Det er uacceptabelt, at unge mennesker efter endt læretid kan se frem til at have 50.000 kr. eller mere til gode. Der vil 3F Horsens og Omegn gøre alt for, at lærlinge får den retfærdige løn og behandling, de fortjener,” siger Henrik Nordby Tode.

  Byggegruppen i 3F Horsens og Omegn glæder sig over den øgede byggeaktivitet i området og er klar til at arbejde hårdt for at sikre retfærdige vilkår for alle arbejdstagere.

  “Den øgede byggeaktivitet giver os mere arbejde her på kontoret, men vi tager det med et smil, så længe at vi kan hjælpe medlemmerne”, siger Henrik Nordby Tode.

  Kontakt:

  For yderligere information, kontakt brancheansvarlig Henrik Nordby Tode på 88 92 54 47

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her:

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **