PRM / NORMAL flytter butikken i Hellerup

  Pressemeddelelse fra Normal

  NORMAL er en danskejet detailkæde, der sælger helt normale varer til unormale priser. Sortimentet omfatter blandt andet kendte mærkevarer inden for hudpleje, tandpleje, shampoo, makeup og rengøring. Kæden har nu mere end 540 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrig, Finland og Portugal. Og der er altid nye projekter på vej.

  Nu er turen kommet til Hellerup, hvor vi lukker den eksisterende butik med adressen Strandvejen 161 og flytter ind i nr. 159 i stedet. Den nye butik er klar til åbning onsdag den 2. august, og vi glæder os til at kunne tilbyde vores kunder en helt særlig oplevelse i den nye flotte butik.

  Kendte og ukendte mærker – altid til faste lave priser

  NORMAL er meget mere end faste lave priser på kendte mærkevarer. Målet er nemlig, at det altid skal være en ny og unik oplevelse at besøge en af kædens butikker. Også selvom det kun er en uge siden, man sidst var forbi butikken. Derfor er der i NORMAL – ud over det faste sortiment af kendte mærkevarer – hele tiden løbende udskiftning på hylder og podier, så der altid er nye varer at finde og udforske. Butikslabyrinten inviterer til at gå på skattejagt blandt de mange spændende varer fra kendte og ukendte brands, og der vil altid vente en overraskelse rundt om det næste hjørne.

  “Vi sælger mærkevarer inden for make-up, husholdningsartikler, personlig pleje og en lang række basisvarer, som mange mennesker allerede kender og bruger på badeværelset, i køkkenet og til rengøring. Mærkerne omfatter fx L’Oréal, Gillette, Colgate og Ajax, og vi sælger varerne til faste lave priser, der ofte vil være lavere end den generelle markedspris”, forklarer Lars Bjerring, Country Manager.

  “Vores mål er, at du som kunde får en unik oplevelse, hver gang du besøger en af vores butikker. Derfor får vi, udover det faste sortiment, hele tiden nye varer hjem – også fra spændende brands, som du kun finder i NORMAL. Faktisk får vi ca. 100 nye varer i butikkerne hver eneste uge, og det gør, at der altid er noget nyt og spændende at finde i butikken”, fortsætter Lars Bjerring.

  Stor åbningsfest

  Når dørene slås op til den nye butik, skal det naturligvis markeres med en fest: Kunderne kan se frem til sjove events, konkurrencer, giveaways – og selvfølgelig masser af god stemning og endnu flere spændende varer til faste lave priser.

  Fakta om NORMAL

  • NORMAL har mere end 130 danske butikker.
  • Blandt varerne finder man hårpleje, hudpleje, husholdningsartikler, kosmetik, konfekture, drikkevarer mm.
  • Udvalget omfatter mere end 4.000 varenumre, og der er altid et stort fast sortiment af varer. Derudover suppleres der løbende med nye produkter.
  • NORMAL åbnede sin første danske butik i april 2013.
  • I dag består kæden af mere end 540 butikker i 7 lande.
  • Kæden forventer at åbne flere butikker i Danmark i de kommende år.
  • Følg med på www.facebook.com/NORMALDanmark.
  • Besøg vores website på www.normal.dk.

   

  Kontakt:

  Country Manager Lars Bjerring

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/release?releaseId=13706477&publisherId=12793614&lang=da

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **