PRM / Lars Kronow skal stå i spidsen for Deloittes bestyrelse

  Pressemeddelelse fra Deloitte

  Det er et kendt navn i revisionsverdenen, der netop har sat sig for bordenden af Deloittes nykonstituerede bestyrelse. Nuværende formand for FSR – danske revisorer, Lars Kronow, har nemlig overtaget ledelsesstafetten efter Gustav Jeppesen, som til gengæld får en ny rolle som næstformand.

  Lars Kronow ser frem til at sætte kursen for bestyrelsesarbejdet og tage del i Deloittes topledelse:

  “I rollen som bestyrelsesformand vil jeg løfte et stort ansvar sammen med resten af bestyrelsen, og der venter os mange spændende udfordringer og muligheder de næste år. Det er selvfølgelig nogle store sko at udfylde efter Gustav Jeppesen, som har gjort en forbilledlig indsats, og jeg er beæret over at blive vist denne tillid,” siger Lars Kronow, tiltrædende bestyrelsesformand.

  Deloitte fik 1. juni 2023 ny CEO, da Christian Jensby tog over fra Anders Dons. Den nye CEO hilser den nykonstituerede bestyrelse velkommen.

  “Det er en stor styrke for Deloitte at have et lederskab, som repræsenterer bredden i vores ydelser. Det er netop i kombinationen af vores fagligheder, at vores forretningsmodel er uovertruffen. Lars er en stærk profil i revisorbranchen, og jeg ser frem til vores samarbejde. Samtidig vil jeg benytte lejligheden til at takke det hidtidige formandskab, Gustav Jeppesen og Jesper Smedegaard, for deres fremragende indsats som formand og næstformand,” siger CEO i Deloitte Christian Jensby.

  Lars Kronow er 55 år og bor i Greve med sin hustru. De har tilsammen tre voksne døtre og tre børnebørn. Fritiden bruges med familien og med venner samt som udøvende musiker i et orkester, hvis Lars Kronow da ikke nyder skiløbets glæder i Østrig.

  Om Lars Kronow

  • Født 16. februar 1968
  • Uddannet statsautoriseret revisor i 1996
  • Uddannet cand.merc.aud. i 1993
  • Revisionspartner i Deloitte siden 2002
  • Ansat i Arthur Andersen i 1986 (fusioneret ind i Deloitte i 2002)
  • Bestyrelsesmedlem i Deloitte og medlem af Deloitte Partner Council siden 2020
  • Formand for FSR – danske revisorer siden 2020

  Kontakt:

  Pressechef Anne Rosa Simonsen tlf.: +45 20 63 31 33 email: ansimonsen@deloitte.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/lars-kronow-skal-sta-i-spidsen-for-deloittes-bestyrelse?releaseId=13694150

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **