PRM / Guldfest for Team Esbjerg på Torvet

  Pressemeddelelse fra Esbjerg Kommune

  I suveræn stil vandt Team Esbjerg torsdag aften den anden DM-finalekamp mod Odense Håndbold, og med sejren følger den flotte titel som danmarksmestre. Team Esbjerg fik sejren i hus på hjemmebane i Blue Water Dokken, hvor hver en plads var optaget af glade håndboldfans, der sørgede for fantastisk opbakning til de to hold.

  For at fejre guldet er hjembyen selvfølgelig klar med et brag af en guldfest for de nyslåede danske mestre på Torvet i Esbjerg. Alle kan være med til at fejre holdet og takke for en forrygende sæson, hvor Team Esbjerg også blev pokalmestre og spillede med i toppen af europæisk håndbold til Final 4 i Champions League.

  Torvet klædes i guld

  Guldfesten finder sted fredag den 9. juni, hvor de danske mestre bliver hentet ved Blue Water Dokken og kørt igennem byen til Torvet. Turen begynder ca. kl. 16.15, og ca. kl. 16.30 ankommer holdet til Torvet. Her spiller en dj op til fest fra kl. 16, så guldstemningen er på plads, når Team Esbjerg går på scenen til en velfortjent hyldest. Spillerne kan bl.a. glæde sig til at blive fejret af en masse unge håndboldfans, der møder op i deres klubtrøjer og viser flaget for kommunens stærke foreningsliv.

  “Det bliver et festligt syn, og vi glæder os til at klæde Torvet i guld, så vi kan ønske Team Esbjerg tillykke med det danske mesterskab. Der er helt sikkert mange, der gerne vil hylde holdet og sige tak for alle de spændende og gode oplevelser på håndboldbanen gennem sæsonen. Det kunne ikke være bedre, at vi slutter af med at holde guldfest sammen i vores by,” siger borgmester Jesper Frost Rasmussen.

  På Torvet vil borgmesteren selv sige et par ord til holdet, og fejringen byder også på musik, taler, interviews og festlige indslag. Alle er meget velkomne til at møde op og være med til at fejre Team Esbjerg.

  Kontakt:

  Jesper Frost Rasmussen, borgmester, tlf. 27 24 18 00, jesra@esbjerg.dk

  Kirsten Bisgaard Kirchner, eventchef, tlf. 20 33 62 66, kikir@esbjerg.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/guldfest-for-team-esbjerg-pa-torvet?releaseId=13693868

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **