PRM / Verdens mest hypede læskedrik kommer nu til Danmark

  Pressemeddelelse fra Circle K

  Det er første gang nogensinde, at Prime officielt bliver solgt i Danmark, og det er et produkt, som allerede har tiltrukket sig stor opmærksomhed internationalt. 

  “Ved lanceringen af Prime i Island, som har 364.260 indbyggere, blev der solgt over 250.000 flasker alene den første uge. Derfor forventer vi også travlhed, når Prime lanceres i Danmark. Ikke mindst i de Circle K-butikker, som ligger tæt på skoler og andre steder, hvor især mange unge færdes, fordi de unge allerede har set læskedrikkene på sociale medier og kender folkene bag,” siger Mathilde Westerholt, direktør for convenience-området hos Circle K i Danmark. 

  Over 100 millioner følgere  

  Den store interesse for Prime er især skabt af brandets to ejere, amerikanske Logan Paul og engelske KSI. De har kæmpet mod hinanden i wrestling to gange og er begge meget populære influencere med tilsammen mere end 100 millioner følgere på tværs af YouTube, Instagram, Twitter og TikTok. De har brugt deres egne platforme aktivt i markedsføringen af Prime. Logan Paul er desuden kæreste med den danske supermodel Nina Agdal. 

  Seks smagsvarianter 

  Prime producerer to forskellige serier af drikke. I Danmark bliver det den såkaldte Prime Hydration læskedrik, som Circle K tilbyder i fire forskellige smagsvarianter: Blue Rasberry, Lemon Lime, Tropical Punch og Ice Pop. Alle varianterne kommer i 50 cl plastikflasker.  

  Prime Hydration er en ny kategori af læskedrikke, der er udviklet til at slukke tørsten og tilføre et supplement af vitaminer og mineraler, herunder elektrolytter og antioxidanter. De nye Prime Hydration læskedrikke, der sælges hos Circle K, er baseret på kokosvand og tilpasset det danske marked, således at de overholder Fødevarestyrelsens retningslinjer. Læskedrikken er hverken tilsat sukker eller koffein. 

  “Som Danmarks største convenience-kæde med 226 butikker i hele landet er vi stolte over, at være en af de første forhandlere af Prime i Europa og vi er glade for at kunne tilbyde danskerne unikke smagsoplevelser. Vi forventer, at Prime bliver en meget populær læskedrik, og vi håber at kunne følge med den store efterspørgsel,” fastslår Mathilde Westerholt fra Circle K. 

  Prime Hydration sælges hos Circle K til en stykpris på 25 kr.

  Kontakt:

  Kommunikationschef Kirsten Grumstrup tlf.: +45 2913 5551 email: pressedk@circlekeurope.com

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/release?releaseId=13681492&publisherId=13561423&lang=da

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **