PRM / Årete nyhed i LEGOLAND – Ferrari Build & Race blev åbnet i LEGOLAND med verdens første 1:1 LEGO byggede Ferrari Monza SP1

  Pressemeddelelse fra LEGOLAND Billund

  Den røde løber var rullet ud. Der var høje motorlyde i højtaleren og rigtig mange gæster havde samlet sig i området, hvor LEGOLAND i dag kunne løfte tæppet af verdens første LEGO byggede Ferrari Monza SP1 og åbne dørene til den helt nye attraktion – LEGO Ferrari Build & Race.

  – Det er altid spændende at åbne nye attraktioner i LEGOLAND, og vi har glædet os virkelig meget til at kunne afsløre verdens første LEGO byggede Ferrari Monza SP1, og gæsterne har virkelig taget godt imod den. Der var rigtig mange gæster, der stod klar til at få taget et billede sammen med bilen, og det gjorde det selvfølgelig ikke mindre interessant, at de også kunne møde Ferrari racerkører Nicklas Nielsen, som hjalp os med at afsløre bilen i dag, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND.

  Også hos Ferrari, der var på besøg til dagens åbning, var der begejstring for den nye forlyselse.

  – Ferrari Build & Race attraktionen er blevet designet til at engagere både Ferrari og LEGO fans i alle aldre, som passer godt ind i Ferrari’s strategi om at nå ud til de yngre fans, sagde Annabel Rochfort, Director of Location Based Entertainment & Esports for Ferrari.

  Byg din egen Ferrari og kør på digital racerbane

  LEGO Ferrari Build & Race er en digital byggeoplevelse, hvor gæsterne i LEGOLAND kan bygge deres egen LEGO Ferrari, som de kan teste på forskellige ramper og testbaner, inden de lægger den i scanneren, som gør bilen digital og gør det muligt at køre ræs på den store digitale racerbane.

  – Det er en fantastisk kombination af en byggeoplevelse og en digital oplevelse, der er blevet kombineret med verdenskendte Ferrari, som vi har meget store forventninger til. Interessen har allerede været stor, og vi er sikre på, at den nye attraktion vil være noget som rigtig mange af vores gæster vil lægge vejen forbi, når de besøger LEGOLAND i de kommende år, siger Christian Woller.

  Kontakt:

  Pressechef Kasper Tangsig tlf.: +45 7950 1609 email: Kasper.Tangsig@LEGOLAND.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/arete-nyhed-i-legoland—ferrari-build-race-blev-abnet-i-legoland-med-verdens-forste-11-lego-byggede-ferrari-monza-sp1?releaseId=13681963

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **