PRM / Velgørenhedsauktion i samarbejde med Stafet For Livet

  Pressemeddelelse fra Campen Auktioner A/S

  Alle kunstnere har generøst doneret deres værker til auktionen, og hele hammerslagssummen går ubeskåret til Stafet For Livet/Kræftens Bekæmpelses livsvigtige arbejde.  

  Blandt de fremtrædende kunstnere på auktionen finder vi Kern Ekstrom, en prisvindende kunstner, hvis værker har imponeret og beriget kunstelskere verden over. Kern Ekstroms unikke stil og dybde taler direkte til sjælen og berører på en særlig måde. På auktionen får du altså en unik mulighed for at eje et værk af denne talentfulde kunstner og samtidig støtte Stafet For Livet. 

  Men auktionen byder ikke kun på Kern Ekstroms værker. Der er et omfattende udvalg af kunstværker fra forskellige kunstnere, hvis kreative evner forplanter sig i malerier, skulpturer, fotografier og keramik. Uanset ens æstetiske præference vil man kunne finde noget, der appellerer til en. 

  Auktionen har nr. 8710, og den er startet med online bud og går videre med fysisk tilstedeværelse i Randers denne aften, hvor de smukke kunstværker sælges til højestbydende. Se kunstværkerne her: https://bit.ly/3M4RZrX 

  Alt går til kampen mod kræft
  Det mest bemærkelsesværdige ved denne auktion er, at hele hammerslagssummen går direkte til Stafet For Livet/Kræftens Bekæmpelses arbejde. Dette betyder, at hver enkelt auktion er en chance for at gøre en konkret og positiv forskel i kampen mod kræft. Samtidig er auktionen uden ekstra omkostninger, hvilket betyder, at al støtte går direkte til formålet. Det er en sjælden mulighed, hvor kunstelskere og samlere kan kombinere deres passion med velgørenhed. 

  Vi opfordrer alle kunstelskere og samlerentusiaster til at deltage i denne velgørenhedsauktion og støtte Stafet For Livet. Besøg auktionskataloget nr. 8710 for at se de enestående værker og kunstnere, der er repræsenteret. Sammen kan vi gøre en forskel i kampen mod kræft og bidrage til en bedre fremtid. 

  For mere information om auktionen og Stafet For Livet, besøg venligst Campen Auktioners hjemmeside og Stafet For Livets hjemmeside.

  To fysiske auktioner i på denne aften
  Faktisk er velgørenhedsauktionen ikke den eneste, der er på plakaten denne aften. Der er også en skøn forårsauktion med masser af spændende objekter, heriblandt; smukke gamle oliventræer, fine ubrugte Biomega elcykler, bronzefigurer, flotte biler uden mindstepriser, motorcykler, speedbåd, ATV’ere, hoppeborge, masser af vin, udendørs loungesæt, salgshytter, værktøjer bøgeplanker, elscooter, senge, varmepumper, softicemaskine, popcornmaskine, lamper, emaljeskilte, haglgeværer, jagtrifler, benzingenerator og meget mere. Så der er noget for enhver smag og ethvert budget. 

  Auktionskatalog 8700 er også åbent for forhåndsbud https://bit.ly/3O8V3EZ

  Kringlespisning og særligt besøg
  Udover de to fysiske auktioner vil en hel særlig gæst også besøge auktionshuset denne aften. Det er ingen ringere end Søren Ryge Petersen, der vil være på pletten under auktionseftersyn fra klokken 17. Indledningsvis vil han fortælle lidt om de oliventræer, der er på auktionen denne aften. Han er ikke specialist, men fordi han har haft en stor have i hele sit liv og endda lavet hundreder af tv-programmer fra den, så ved han altså ALT om at dyrke en have.

  Der bliver også rig mulighed for at stille spørgsmål til Søren Ryge, og han vil svare på spørgsmål om stort set alt. 

  Han kan dog på forhånd sige, at han ikke ved, hvordan man udrydder skvalderkål. Udover tv-vært har Søren Ryge også forfatter på cv’et, og på denne aften har han også lovet at tage en stak af sine bøger med, som kan købes – og selvfølgelig med en signering i, hvis det ønskes. 

  Kendere af Søren Ryge vil vide, at udover en stor kærlighed for haven og det grønne, så er han også utrolig glad for kringle. Derfor har vi fået kagebloggeren Julie Mia Lerche Møller, der står bag universet Cakewoman.dk og Instagramkontoen Julie_Cakewoman.dk med flere tusinde følgere, til at bage kringle. Der vil selvfølgelig også blive bagt til de mange fremmødte, og der er kringle efter først-til-mølle-princippet.

  Vores auktioner er en oplagt mulighed for at finde unikke og interessante varer til en god pris samtidig med, at du støtter en vigtig sag, får socialt samvær, bliver inspireret af Søren Ryge og få spændende oplevelser. Og måske kan du også sætte tænderne i verdens bedste kringle – eller tage en smut hen til pølsevognen, som også vil stå klar. 

  Der er åbent hus med gratis entré til auktionen, og alle er inviteret.  Vi ser frem til at byde dig velkommen auktion og ønsker dig held og lykke med dine bud.

  Kontakt:

  PR & Marketing Chef Annette Kjaer email: pr@campenauktioner.dk

  Campen Auktioner A/S tlf.: 2271 5555 email: mail@campenauktioner.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/release?releaseId=13681943&publisherId=13561001&lang=da

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **