PRM / Ny formand for ROCKWOOL Fonden

  Pressemeddelelse fra ROCWOOL Fonden

  København, den 6. marts 2023

  Direktør Bo Joachim Kähler er på fondens årsmøde den 3. marts 2023 udpeget som ny formand for ROCKWOOL Fonden. Den hidtidige formand, Merete Eldrup, udtræder samtidig af bestyrelsen.

  Bo Joachim Kähler siger:

  – Min væsentligste opgave er at sikre kontinuitet, og at bestyrelsen råder over de rette kompetencer. Vi er i gang med at finde yderligere to eksterne profiler, som vi ønsker, der skal kunne indtræde i formandskabet.

  Bo Joachim Kähler, f. 1957, er uddannet civilingeniør og har siden 2003 været medlem af ROCKWOOL Fondens bestyrelse. Sideløbende har han bestridt en række direktørposter indenfor IT-branchen og beskæftiger sig i dag overvejende med opstartsvirksomhed på sundhedsområdet.

  Bo Kähler er efterkommer af Dorrit Kähler, medstifter af ROCKWOOL Fonden i 1981. Han takker på fondens vegne Merete Eldrup for hendes indsats i fondens bestyrelse gennem de seneste 4 år, de seneste 3 som formand.

  Kontakt:

  Bodil Wullum Nielsen
  Formidlingsansvarlig

  Mobil: +45 60 57 54 75

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/release?releaseId=13672791&publisherId=13560173&lang=da

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **