PRM / OK-kunder tanker sponsorstøtte til idrætten i Mejrup

  Pressemeddelelse fra OK

  Gennem deres sponsoraftale med OK modtager håndbold- og fodboldafdelingerne i MGU et stort beløb til foreningskasserne. Sponsorchecken lyder på hele 25.027,06 kroner.

  Man kan støtte de to afdelinger af MGU ved at tanke hos OK Mejrup. Det er nemlig OK og forhandleren, der udbetaler pengene til foreningen.

  “Sponsorpengene fra OK betyder, at vi kan gøre lidt ekstra for de unge i klubben. Vi bruger dem for eksempel, når vi skal afsted til cupturneringer, så forældrene kan slippe med en lavere egenbetaling. Blandt andet deltager vi hvert år med hold fra flere ungdomsårgange i Kondi Cup i Nr. Nissum, ” siger formanden for hånboldafdelingen i MGU, Jesper Lindberg.

  OK-kunder sparer pengene op

  OK’s kunder har sparet pengene op til foreningen ved at tanke på deres OK-kort eller via OK’s app. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

  Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt kan 15 øre altså gå foreningernes vej, hver gang en bilist tanker en enkelt liter.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ok-kunder-tanker-sponsorstotte-til-idraetten-i-mejrup?releaseId=13672652

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **