PRM / ASHNIKKO KOMMER TIL STORE VEGA PÅ SIN ‘WEEDKILLER TOUR’

  Pressemeddelelse fra Live Nation Denmark ApS

  VEGA og Live Nation præsenterer

  ASHNIKKO

  19. NOVEMBER 2023

  STORE VEGA


  ASHNIKKO ANNONCERER DEBUTALBUMMET ‘WEEDKILLER’

  UDE 2. JUNI

  FORUDBESTIL HER


  VERDENS-TOUR ANNONCERET MED SHOW I STORE VEGA

  BILLETSALGET STARTER 10. MARTS PÅ LIVENATION.DK


  NY SINGLE ‘WORMS’ UDE NU

  LYT HER


  Ashnikkos debutalbum, ‘WEEDKILLER’, er en samling uimodståelige sange, som perfekt illustrerer den modige kombination af genrer som har defineret hendes lyd indtil nu. Som Ashnikkos fans ved, er hun kendt for at suge lyttere ind i sit univers og ‘WEEDKILLER’ er ingen undtagelse.

  Det ‘WEEDKILLER’-univers som Ahsnikko har skabt er en dystopisk fantasi, der fortæller historien om en fecivilisation der er indtaget og ødelagt af maskiner. Maskinerne lever af organisk materiale og fehovedpersonen, der er ude efter hævn, bliver transformeret til halv maskine. Det er en poetisk reportage om miljøkatastrofen og den hastige teknologiske udvikling. ‘WEEDKILLER’ er fyldt med lige dele ærlig sårbarhed og glædeligt oprør, mens albummet giver et stærkt talerør til de undertrykte.

  Om offentliggørelsen udtaler Ashnikko: “My bioluminescent heart is glowing. My post-apocalyptic fae world is here for you to journey into. My wings have been ripped out, but I’ve built them anew using WEEDKILLER machine parts. I am the one sent here to eliminate you, WEEDKILLER.” I forbindelse med udgivelsen af debutalbummet har hun udgivet singlen ‘Worms’, som sammen med et bouncy alt-pop beat stadig har mørke undertoner.

  Siden Ashnikko brød igennem på musikscenen med sit roste mixtape ‘DEMIDEVIL’ fra 2021 har hun positioneret sig selv som en af de mest innovative artister inden for alt-pop. Annonceringen af hendes debutalbummet kommer helt sikkert til at få hendes fans op at køre. Det 13 numre lange album sprænger emner som frygt og angst i luften for at brække dem ned igen.

  Senere på året tager Ashnikko ‘WEEDKILLER’ med på landevejen, når hun drager ud på sin største tour til dato. Her kommer hun til Japan, Australien, New Zealand og USA, inden touren afsluttes i Europa. Den europæiske del af sin touren starter i København i Store VEGA den 19. november. Ashnikkos live optrædener er berygtede for deres løssluppenhed og hendes ekstreme vildhed på scenen mens publikum følger trop. På sine tidligere turnéer har hun spillet for proppede telte og scener verden over, bl.a. på Roskilde Festival 2022, hvor hendes optræden scorede hende en 5/6-stjernet anmeldelse i Soundvenue.

  Billetter til ‘WEEDKILLER’ verdens-touren vil blive sat til salg på ashnikko.com den 10. marts kl. 10:00. Fans som har forudbestilt WEEDKILLER på Ashnikko officielle onlinebutik inden kl. 10:00 på onsdag den 8. marts vil, som de første, få adgang til billetsalget på den europæiske del af touren, inden det generelle billetsalg starter fredag 10. marts. Check den fulde tour-oversigt på ashnikko.com.


  Billetpriser: 275 kr. + gebyr.

  Billetsalget starter 10. marts kl. 10:00 via vega.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk.

  Presale starter 8. marts kl. 10:00 for LN-medlemmer på livenation.dk.

  Kontakt:

  Presse email: presse@livenation.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ashnikko-kommer-til-store-vega-pa-sin-weedkiller-tour?releaseId=13672373

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **