PRM / Sponsorstøtte styrker det gode fritidsmiljø i Alminde Viuf GIF

  Pressemeddelelse fra OK

  Gennem sin sponsoraftale med OK modtager Alminde Viuf GIF et stort beløb til foreningskassen. Sponsorchecken lyder på hele 32.446,98 kroner.

  Man kan støtte Alminde Viuf GIF ved at tanke hos Dagli’Brugsen Alminde. Det er nemlig OK og forhandleren, der udbetaler pengene til foreningen.

  “Sponsorstøtten fra OK betyder, at vi kan give børn, unge og voksne et fritidsmiljø, hvor vi kan samles og have det sjovt med forskellige former for aktiviteter og motion som omdrejningspunkt. Vi bruger størstedelen af vores ressourcer til vores friluftsforsamlingshus, men i særdeleshed også i vores basisforeninger til nye bolde, overtrækstrøjer og lignende, ” formanden for Alminde Viuf GIF, Søren Peter Larsen.

  OK-kunder sparer pengene op

  OK’s kunder har sparet pengene op til foreningen ved at tanke på deres OK-kort eller via OK’s app. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

  Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt kan 15 øre altså gå foreningernes vej, hver gang en bilist tanker en enkelt liter.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/sponsorstotte-styrker-det-gode-fritidsmiljo-i-alminde-viuf-gif?releaseId=13672186

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **