PRM / Kick-off: Hvordan gør vi Danmark til iværksætterland i verdensklasse?

  Pressemeddelelse fra DI – Dansk Industri

  På dagen vil mere end 100 danske iværksættere komme med deres konkrete forslag og input til regeringens kommende iværksætterstrategi:

  Hvordan sikrer vi flere succesfulde startups, hvordan får vi skabt et mere mangfoldigt iværksætteri, og hvordan gør vi det mere attraktivt at investere i iværksættere og vækstvirksomheder?

  Folketingspolitikerne er med til at sparke drøftelserne i gang på dagen. Økonomiminister Troels Lund Poulsen løfter lidt af sløret for regeringens ambition med en ny iværksætterstrategi.

  Et panel af ordfører på området debattere på dagen, hvad der skal til for at Danmark bliver verdens bedste startup-land: Hans Andersen, erhvervsordfører, Venstre, Mona Juul, erhvervsordfører, Det Konservative Folkeparti, Sigurd Agersnap, iværksætter- og skatteordfører, Socialistisk Folkeparti, Lars-Christian Brask, erhvervsordfører, Liberal Alliance og Per Husted, iværksætterordfører, Socialdemokratiet.

  Hvordan undgår vi, at det går galt i startfasen for vores startups – det spørgsmål drøfter et panel med Louise Herping Ellegaard, Business Angel, tidligere iværksætter & Løvinde, Casper Wilstrup, Founder & CEO, Abzu, og Steen Donner, CEO, DTU Science Park.

  Følg os på:
  Kontakt:

  Yderligere oplysninger fås hos pressemedarbejder Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/kick-off-hvordan-gor-vi-danmark-til-ivaerksaetterland-i-verdensklasse?releaseId=13669284

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **