PRM / Internationale kræfter til Aarhus Airports ruteudviklingsteam

  Pressemeddelelse fra Aarhus Airport

  Aarhus Airport gearer op for samarbejdet med eksisterende og nye flyselskaber for at udbygge antallet af ruter og destinationer fra den østjyske lufthavn. Som et led i udviklingen har lufthavnen hentet en international kapacitet, som allerede har mange flyvetimer i luftfartsbranchen.

  32-årige Maarten Cooreman kommer direkte fra hjemlandet Belgien, hvor han har været Head of Aviation Development hos rejsekoncernen TUI igennem de sidste syv år. Med sig har Maarten en bred luftfartserfaring og en dyb indsigt i såvel business- som leisurerejser. I sin nye stilling som ruteudvikler skal Maarten bidrage til at videreudvikle lufthavnens kommercielle potentiale, tiltrække nye ruter og sikre fortsat vækst i flyaktiviteten.

  David Surley, som er Senior Director Route Development & Marketing Airline Relations, glæder sig til at få en international ressourceindsprøjtning til ruteudviklingsteamet i Aarhus Airport.

  “Vi er meget glade for, at Maarten har valgt at slutte sig til Team AAR. Han har været en integreret del af TUI-koncernen i en årrække, og hans solide rejse- og luftfartskompetencer er et stort aktiv for lufthavnens fremtidige udvikling. Vi har i de senere år tiltrukket adskillige nye luftfartspartnere og ruter samt udvidet kapaciteten væsentligt. Maarten vil være en central del af vores fortsatte forretningsudvikling – ikke mindst op imod 2024, hvor Aarhus er værtsby for Routes Europe, der er verdens næststørste luftfartskonference”, siger David Surley.

  Maarten Coremann er tiltrådt stillingen som Route Development Manager i Aarhus Airport i januar.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/internationale-kraefter-til-aarhus-airports-ruteudviklingsteam?releaseId=13669104

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **