PRM / Lise Nørgaards bisættelse

  Pressemeddelelse fra Marketsquare

  Lises nære veninde, sognepræst ved Sankt Pauls Kirke Kathrine Lilleør, forestår bisættelsen. Foruden familien, vil Lises tætte venner og professionelle relationer gennem et langt liv være inviteret. Alle der herudover måtte have lyst til at sige et sidste farvel til Lise er velkomne i det omfang, der er plads i og udenfor kirken. Kirken åbner for adgang kl. 12.30.

  Musik til bisættelsen:

  Fra kl. 13.30 og frem til kl. 14.00 opføres Gabriel Faurés Requiem.

  Præ- og postludium er de to sidste satser i Gabriel Faurés Requiem, og komponist og organist Frederik Magle improviserer over “Dejlig er jorden”, mens følget går ud af kirken.

  Disse salmer vil blive sunget under bisættelsen:

  Brorson: “Op al den ting”

  Ingemann: “Nu vågner alle Guds fugle små”

  Ingemann: “Til himlene”

  Ingemann: “Dejlig er jorden”

  DR og TV2 er velkommen til at transmittere fra kirken. Særskilt aftale herom træffes med kordegn Marie-Louise Møller. Pressen kan reservere plads i kirken ligeledes hos kordegn Marie-Louise Møller. Der er et begrænset antal pladser.

  Pressen er velkommen til at fotografere ude foran kirken.

  I september 2020 gav Lise dette citat til bogen “Livet ifølge Lise Nørgaard”:

  “Folk skal ikke bekymre sig om, at jeg falder død om på stedet i disse coronatider. Jeg agter nemlig ikke at gøre det, før der er mulighed for, at gæsterne til begravelsen kan få et ordentligt gravøl.”

  Lises ønske vil naturligvis blive efterkommet. Gravøl afholdes privat og kun med deltagelse af personligt inviterede.

  Lise vil blive stedt til hvile på Sankt Ibs Kirkegaard i Roskilde, hvor hendes forældre og søn også ligger begravet.

  Kontakt:

  Camilla Flindt Hjælmhof
  cfh@marketsquare.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/lise-norgaards-bisaettelse?releaseId=13667707

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **