PRM / 35 år med duften og smagen af muld

  Pressemeddelelse fra Malmos A/S

  Per kan ikke sige nej til anderledes og komplicerede projekter. En skov lavet på Store Torvs brostensbelægning i Århus Midtby er blot et af mange eksempler på dette. For Per har det altid haft stor betydning, at være med fra starten og få mulighed for at komme med faglige input tidligt i et projekt – og ikke mindst udnytte løsninger som naturen selv byder på.

  Men Per er måske allermest kendt – som en af de første i branchen – der for alvor gik ind i arbejdet med den grønne omstilling – længe før det kom på den politiske agenda.

  Miljømæssig balance, genbrug og en systematisk tilgang førte til en ISO14001-certificering, som i begyndelsen blev anset som “endnu en af Pers grønne ideer”. I dag er certificeringen blandt de stærkeste værktøjer i virksomheders miljøindsats og sammen med FN’s verdensmål en vigtig drivkraft for en mere bæredygtig verden.

  En bid af fremtiden
  Når I ser et Malmos flag vejre over en byggeplads midt i København, er det tegn på, at her udføres et landskab i høj klasse. Sådan skal det også være i fremtiden – nu som en del af idverde.
  “At hjælpe til med at føre vores stolte firma ind i en ny æra, hvor vores kunder på én gang kan genkende vores DNA og samtidig mærke, at vi er klar til at bruge vores know-how til nye løsninger – det giver mig energi”, siger Per, som efter 35 år i Malmos stadig har lyst til at bide skeer med nye store projekter.

  Blå bog:
  Navn: Per Malmos
  Født: 6. februar 1958
  Uddannelse: Landskabsarkitekt -fra Landbohøjskolen 1984
  Historien: En del af Malmos siden 2. januar 1988, hvor Per indgik kompagniskab med sin far.

  Kontakt:

  Adm. direktør Kim Thinggaard email: kim@malmos.as

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/35-ar-med-duften-og-smagen-af-muld?releaseId=13667709

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **