PRM / Industriens Pension og PensionDanmark flytter mere end 1,2 millioner borgere over på mit.dk

  Pressemeddelelse fra Netcompany

  Begge selskaber er nemlig netop overgået til Danmarks nye platform mit.dk. Det betyder, at medlemmerne fremadrettet vil modtage digital post fra både det offentlige og deres pensionsselskab direkte i mit.dk, ligesom de som noget helt nyt også vil kunne skrive direkte til pensionsselskaberne gennem mit.dk.

  For Industriens Pension, der overgik til mit.dk allerede den 5. december, har det været helt naturligt at vælge mit.dk.

  “I Industriens Pension har vi stort fokus på brugervenlige og effektive digitale løsninger, der gør det let for medlemmerne at få overblik og kommunikere med os. Vi får med mit.dk nogle helt nye spændende muligheder for kommunikation og integration med andre løsninger, så vi også fremover kan give den bedst mulige digitale service til medlemmerne. Derfor har det også været naturligt for os at tage den nye platform i brug,” siger Aksel Bjørn Møller, it-chef i Industriens Pension.

  Hos PensionDanmark ser man frem til at tage mit.dk i brug og udnytte de mange muligheder for at styrke dialogen og interaktionen med kunderne.

  “Det skal være nemt at være medlem hos PensionDanmark. Derfor har vi valgt mit.dk som netop åbner op for flere digitale muligheder i vores kommunikation med vores over 825.000 medlemmer. Mit.dk gør det mere fleksibelt og lettere for hvert enkelt medlem at modtage kommunikation fra PensionDanmark,” siger Flemming Tovdal Schmidt COO, PensionDanmark.

  Thomas Holst Demant, der er partner i Netcompany, som står bag udviklingen af mit.dk, ser frem til samarbejdet med pensionsselskaberne.

  “Vi er stolte af, at PensionDanmark og Industriens Pension, der er to af de største arbejdsmarkedspensionsselskaber i Danmark, har valgt at flytte deres kunder over på mit.dk. Med mit.dk vil det for første gang blive muligt for de over 1,2 millioner kunder at kommunikere direkte med deres pensionsselskab det samme sted, som de modtager digital post fra det offentlige. Her gør vi altså livet lettere for danskerne, fordi vi samler alt ét sted og bygger bro mellem de ting, der er vigtigst i vores liv,” siger Thomas Holst Demant, partner i Netcompany.

  Processen med at onboarde PensionDanmark og Industriens Pension til mit.dk skete hurtigt og gnidningsfrit, hvorfor der ikke var behov for udviklingsindsats fra deres side.

  Ud over at samle kommunikationen fra både det offentlige og private, vil der i den kommende tid blive introduceret en række nye features på mit.dk, som medlemmerne fra PensionDanmark og Industriens Pension også vil få glæde af.

  Kontakt:

  Christina Thomsen, presse@netcompany.dk, + 45 50 53 54 55
  Jacob Therkelsen, pressechef, PensionDanmark, tlf. 3112 6708
  Laurits Harmer Lassen, pressechef, Industriens Pension, tlf. 2939 6676

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/industriens-pension-og-pensiondanmark-flytter-mere-end-12-millioner-borgere-over-pa-mitdk?releaseId=13666823

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **