PRM / Norlys er først med kombiprodukt til pressede elkunder

  Pressemeddelelse fra Norlys

  Energikrisen og de store udsving i elpriserne har fået flere kunder til at genoverveje deres elaftaler. Norlys får derfor rekordmange henvendelser fra kunder, der ønsker at skifte elprodukt.

  - I oktober og november havde vi mange kunder, der skiftede fra PuljeEl til FlexEl for at spare penge ved at bruge strømmen, når den er billigst. Men de seneste dages høje elpriser har fået trafikken til at gå den anden vej. Det er et tydeligt signal om, at der mangler et produkt på markedet, som så at sige tager det bedste fra begge verdener. Derfor lancerer vi KombiEl, som mig bekendt er det første af sin art i Danmark til privatkunder, siger Mads Brøgger, der er direktør i Norlys' energiforretning.

  Med KombiEl bliver halvdelen af kundens forbrug hver time afregnet til en fast pris, mens den anden halvdel afregnes til en variabel pris. Den faste del af prisen fastsættes for tre måneder ad gangen, mens den variable del skifter fra time til time.

  Billigst at bruge strømmen når den er grønnest

  Interessen for elprodukter og energiregningen er steget markant. For eksempel er besøgstallet på Norlys' hjemmeside, hvor man kan følge elprisen time for time, mere end 20-doblet på et år.

  - Kunderne vil gerne udnytte de billige timepriser på el, men samtidig kan vi også se, at de søger trygheden i en fast pris. Det er vigtigt at huske, at de fleste privatkunder kun kan flytte en vis del af deres elforbrug væk fra de dyre timer. Hovedparten har for eksempel stadig behov for at bruge strøm, når der skal laves aftensmad. Med KombiEl har kunderne stadig et incitament til at bruge strømmen, når den er billigst og dermed også mest grøn, siger Mads Brøgger.

  Norlys-kunder kan skifte elprodukt til den første i næste måned på Norlys' hjemmeside. Nye kunder kan tilmelde sig KombiEl her.

  Kontakt:

  Pressechef Michelle Hald tlf.: +45 42 44 68 46 email: michal@norlys.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/norlys-er-forst-med-kombiprodukt-til-pressede-elkunder?releaseId=13665737

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **