PRM / Navnestof: Ny direktør for købmændene

  Pressemeddelelse fra DSK - De Samvirkende Købmænd

  Siden efteråret 1995 har journalisten, tidl. generalsekretær i Det konservative Folkeparti, John Wagner, været de danske købmænds talsmand. Grænsehandel, lukkelov og kampen mod hypermarkeder har gjort ham landskendt som lobbyist for de 1450 købmænd i DSK bl.a. REMA 1000, MENY og SPAR. Men til nytår er det slut efter eget valg.

  Ny adm. direktør for DSK bliver Jannick Nytoft, som er valgt af en enig bestyrelse i DSK. Han er 50 år, uddannet cand.scient.pol. og har 14 års direktør-erfaring fra Horesta, EjendomDanmark og DVCA/Aktive Ejere. Tidligere har han også været viceborgmester i Albertslund for partiet Venstre.

  Der vil være reception, hvor det er muligt at sige tak til John og velkommen til Jannick tirsdag den 13. december kl. 15.00-17.00 hos DSK, Islands Brygge 26, København.

  Kontakt:

  Adm. direktør John Wagner tlf.: +45 2023 2616 email: jw@dsk.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/navnestof-ny-direktor-for-kobmaendene?releaseId=13665284

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **