PRM / Danskerne tror stadig på VM-succes for landsholdet

  Pressemeddelelse fra Danske Spil A/S

  Det blev kun til 0-0 i den første VM-kamp for Danmarks vedkommende, men det har tilsyneladende ikke for alvor skadet danskernes tiltro til Kasper Hjulmand og drengene.

  Før kampen mod Frankrig er 55 procent af alle indskud på kampen sat på dansk sejr. Det er ikke helt så ensidigt patriotisk, som i den første kamp mod Tunesien, men det vidner stadig om, at danskerne tror på de rødhvide tropper. Og det plejer at være et godt fingerpeg om, hvordan kampen rent faktisk ender.

  “Danskerne plejer godt nok at være optimister, når de skal sætte penge på Danmarks kampe – men de er trods alt ikke dumme, så når flertallet som her tror på Danmark, så er det som regel fordi, det også er en kamp, som Danmark har en chance for at vinde,” siger oddssætter Peter Emmike Rasmussen fra Danske Spil.

  “Og så må vi jo heller ikke glemme, at Danmark jo rent faktisk allerede har vundet over Frankrig to gange i år. Vi vandt 2-1 i Paris, vi vandt 2-0 i Parken – og så lad os da bare sige alle gode gange tre og vinde 2-1 i Qatar… Eller 2-0, eller 1-0 eller 4-0, som de danske fans hele tiden synger,” siger Peter Emmike Rasmussen, som også finder trøst og grund til optimisme i tidligere danske slutrunder.

  “Det er tydeligt, at danskerne stadig har tiltro til Kasper Hjulmand og drengene. Men lad os da lige minde om, at EM 1992 også startede med en dansk 0-0-kamp. Og det gik jo helt ok sidenhen – blandt andet via en 2-1-sejr over Frankrig…” siger han.

  Fakta:

  • Danmark har været med ved 13 tidligere EM- og VM-slutrunder siden ‘de glade sommerdage i Frankrig’ i 1984.
  • Det er i alt otte gange lykkedes Danmark at spille sig videre fra det indledende gruppespil – og kun VM i Mexico i 1986, vandt Danmark alle tre indledende kampe.
  • Med andre ord er det syv gange lykkedes Danmark at gå videre i turneringen efter at have sat point til i de første tre kampe.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/danskerne-tror-stadig-pa-vm-succes-for-landsholdet?releaseId=13665250

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **