PRM / Det Kongelige Teaters julekoncert med Sigurd Barrett

  Pressemeddelelse fra Det Kongelige Teater

  Jul er lig med traditioner og mennesker, der kommer hinanden ved, og Det Kongelige Teater inviterer hvert år i december til en hjertevarm, musikalsk juletradition for hele familien.

  Der venter publikum en helt særlig oplevelse til Det Kongelige Teaters julekoncert på den stemningsfulde Gamle Scene. Med en af Danmarks mest populære musikformidlere, Sigurd Barrett, i spidsen vil en lang række kunstnere fra Det Kongelige Teater, Det Danske Pigekor og balletbørn fra Tivolis Balletskole sørge for, at julestemningen kommer helt i top med et musikalsk overflødighedshorn af den skønneste julemusik i det magiske teaterrum.

  På det alsidige program står blandt andet uddrag fra Händels Messias, Tjajkovskijs Nøddeknækkeren, berømte, internationale julemelodier samt kendte, danske julesange, som publikum kan synge med på.

  De tre unge operasolister ved koncerten er sopranen Fanny Soyer, kontratenoren Steffen Jespersen og barytonen Magnus Berg, der alle er en del af Young Artists Programme på Operaakademiet.

  Rammerne om de festlige og hyggelige koncerter er den eventyrlige scenografi til Nøddeknækkeren, der i december spiller på Gamle Scene.

  Det Kongelige Teaters julekoncert kan opleves 13. - 14. december på Gamle Scene.
  Læs mere om Det Kongelige Teaters julekoncert
  HER

  Medvirkende
  Steven Moore, dirigent
  Sigurd Barrett, vært
  Fanny Soyer, sopran
  Steffen Jespersen, kontratenor
  Magnus Berg, baryton

  Det Kongelige Kapel
  Det Kongelige Operakor
  Det Danske Pigekor
  Balletbørn fra Tivolis Balletskole

  Kontakt:

  PR- og presseansvarlig og intern kommunikation Louise Pedersen tlf.: +45 40 53 00 35 email: lope@kglteater.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/det-kongelige-teaters-julekoncert-med-sigurd-barrett?releaseId=13665098

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **