PRM / PsykInfo sender live: Veje ud af en spiseforstyrrelse

  Pressemeddelelse fra Region Sjælland

  En spiseforstyrrelse er en kompleks lidelse, der ofte handler om at håndtere svære tanker og følelser. Det kan fx være at føle sig forkert eller mindre værd. Spiseforstyrrelse skyldes ikke kun psykologiske faktorer, men også det sociale miljø man er en del af.

  Når PsykInfo Region Sjælland sender livetalken Veje ud af en spiseforstyrrelse, får du en personlig historie om, hvordan det er at leve med en spiseforstyrrelse. Du vil også få en faglig vinkel på, hvordan man kan forstå spiseforstyrrelsens væsen og selve behandlingen. Der sættes især spot på, at hele familien bliver involveret. Derfor tales der også om, hvordan de pårørende kan være en del af løsningen.

  Livetalken er et online arrangementet, som kan ses på skærmen hjemmefra ved at klikke ind på PsykInfo Region Sjællands Facebookside, hvor der livestreames. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de medvirkende i kommentarfeltet.

  MEDVIRKENDE:
  - Ditte Bruhn, teamleder i privat virksomhed og med egen erfaring med spiseforstyrrelse

  -Linda Brandal, specialpsykolog, Center for Spiseforstyrrelse, Region Sjælland

  TILMELDING:
  Det kræver ikke tilmelding at se livetalken online - man skal blot klikke ind på PsykInfos Facebookside, hvor der livestreames kl. 19-20.

  TID OG STED:

  Dato: Tirsdag den 11. oktober
  Tid: Kl. 19-20
  Sted: På www.facebook.com/psykinfosjaelland

  Kontakt:

  Anne Mette Billekop, leder af PsykInfo, tlf. 40 36 53 78

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/psykinfo-sender-live-veje-ud-af-en-spiseforstyrrelse?releaseId=13661260

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **