PRM / Lokale tanker masser af sponsorstøtte til idrætten

  Pressemeddelelse fra OK

  Gennem deres sponsoraftaler med OK modtager IF Mols og IF Midtdjurs store beløb til deres foreningskasser. Sponsorchecken til IF Mols lyder på hele 47.654,88 kroner.

  “Vi er meget glade for aftalen med OK. Pengene bruger vi til at gøre lidt ekstra i dagligdagen og holde kontingentet nede for børn og unge. Lokalbefolkningen vil heldigvis gerne støtte os ved at tanke hos OK og knytte deres OK-kort til vores aftale. Det er vi meget taknemmelige for, ” siger formand for IF Mols, Christine Vistoft Rasmussen.

  Man kan støtte IF Mols ved at tanke hos Dagli’Brugsen Tved og Dagli’Brugsen Vrinners. Det er nemlig OK og forhandlerne, der udbetaler pengene til foreningen.

  Gode forhold for unge

  IF Midtdjurs samarbejder med SuperBrugsen Ryomgaard om aftalen med OK, som har indbragt 43.237,64 sponsorkroner.

  “Sponsoraftalen med OK betyder meget for os. Sponsorpengene giver os større mulighed for at gøre noget godt for de børn og unge, der spiller i klubben. Vi investerer blandt andet i bolde og andre materialer. Det er ingen hemmelighed, at efter corona skal man gøre noget ekstra for at få børn og unge tilbage i klubberne, ” siger Charlotte Dalby, der er foldboldformand i IF Midtdjurs.

  Klubben kommer ikke sovende til det flotte sponsorbeløb.

  “Seks gange om året står vi sammen med OK ved SuperBrugsen for at fortælle om muligheden for at støtte os via OK-kortet. Vi kender lokalbefolkningen, og det er en fordel, når vi henvender os til folk. OK kommer også, når vi holder loppemarked i Midtdjurs Hallen. “

  OK-kunder sparer pengene op

  OK’s kunder har sparet pengene op til foreningerne ved at tanke på deres OK-kort eller via OK’s app. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

  Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt kan 15 øre altså gå foreningernes vej, hver gang en bilist tanker en enkelt liter.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/lokale-tanker-masser-af-sponsorstotte-til-idraetten?releaseId=13661078

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **