PRM / Sektorformand i FOA bliver ny centerchef i Næstved Kommune

  Pressemeddelelse fra Næstved Kommune

  De cirka 1600 medarbejdere og 300 elever i Center for Sundhed og Ældre får ny centerchef 1. november.

  Torben K. Hollmann kommer med en masse erfaring fra området. Hele sin karriere har han været medarbejder, leder eller fagpolitisk aktiv indenfor sundheds- og ældreområdet. De seneste fire år har han været formand for Social- og Sundhedssektoren i FOA, hvor han har repræsenteret 100.000 medlemmer.

  Direktør Jakob Bigum Lundberg glæder sig til at arbejde sammen med Torben K. Hollmann om ældreplejen og sundheden i Næstved Kommune:

  - Torben har både arbejdet praktisk og strategisk med udvikling af sundheds- og ældreområdet. Han vil være den helt rigtige chef, der kan medvirke til at sætte retning på de store dagsordener, der vil præge sundheds- og ældreområdet de kommende år. Det gælder især flere plejekrævende ældre, arbejdskraftmangel og nye opgaver i det nære sundhedsvæsen.

  Vender tilbage til Næstved

  Torben K. Hollmann er uddannet social- og sundhedsassistent, har en diplom i ledelse og en master i organisationspsykologi. Han har tidligere været leder i psykiatrien i Vordingborg, og fra 2010 til 2014 var han leder i ældreplejen i Næstved Kommune, først for sygeplejersker og terapeuter, senere for et demensafsnit.

  - Jeg glæder mig til at vende hjem til Næstved Kommune og komme tættere på praksis på sundheds- og ældreområdet. Jeg kender kommunen godt. Dels har jeg boet i kommunen, og dels har jeg tidligere været teamleder i Distrikt Nord på ældreområdet. Næstved er en kommune, hvor man sætter borgeren i centrum og medarbejderens faglighed i spil. Det er i den grad noget, jeg glæder mig til at blive en del af igen.

  Privat bor Torben K. Hollmann sammen med sin kæreste og parrets tre sammenbragte børn i Søllested på Lolland.

  Kontakt:

  Direktør for sundhed og ældre, handicap og psykiatri samt arbejdsmarked Jakob Bigum Lundberg email: jlund@naestved.dk

  Formand i social og sundhedssektoren, FOA Torben K. Hollmann

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/sektorformand-i-foa-bliver-ny-centerchef-i-naestved-kommune?releaseId=13660474

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **