PRM / Aktieopturen kan komme nu

  Pressemeddelelse fra Minter Markets

  Overskrifterne i erhvervsmedierne både herhjemme og globalt går på høj inflation, stigende
  energipriser, stigende rente og faldende aktiekurser. Derudover hvordan virksomhedernes
  indtjeningsevne og husholdningernes økonomi presses af en høj inflation og stigende energipriser, boligmarkedet presses af en stigende rente og vores pensionsopsparinger presses af faldende aktiemarkeder.

  I forlængelse af dominansen af negative nyheder, formes både private og professionelle investorers holdning til det negative og vi er nu nået til et vigtigt punkt for aktiemarkedet - alle er enige om at aktierne skal falde.

  Når alle er enige om retningen på aktiemarkedet, er den mest logiske konklusion at alle har ageret på forventningen om at aktierne skal falde yderligere.
  Dvs. alle der vil sælge, har solgt. Der er selvfølgelig altid undtagelser, og det er derfor vi stadig har et fungerende aktiemarked, men det er på tidspunkter som disse vi ser de mest upopulære aktiestigninger.

  Aktiemarkedet kunne derfor meget vel stige 10-15% i ren og skær frygt blandt investorerne for at bunden er nået og at aktierne når tilbage i en positiv trend.

  Læs mere her

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/aktieopturen-kan-komme-nu?releaseId=13660390

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **